dilluns, 11 de febrer del 2019

ENTREGA D'INFORMES I PORTES OBERTES

ENTREGA D’INFORMES i PORTES OBERTES


 

Us recordem que la setmana del 18 al 22 de febrer hi haurà l’entrega d’informes i setmana de portes obertes.

 

Durant aquests dies podreu entrar a veure totes les classes que el vostre fill/a fa a l’Escola de Música cada setmana. El funcionament per tal d’assistir-hi és molt senzill: només cal que vingueu a l’hora que comença la classe del vostre fill/a.

 

L’assistència del pare/mare a la classe d’instrument és obligatòria ja que en acabat, el professor, que és el seu tutor, us comentarà els informes.

 

Pel que fa a les classes de llenguatge, cant coral, conjunt instrumental, música de cambra i orquestra, l’assistència és voluntària però igualment aconsellable.

 

Aquest any, com a novetat, els informes no s’imprimiran i s’enviaran prèviament per correu electrònic.

 

Si l’horari de classe d’instrument és incompatible amb l’horari laboral dels pares impedint l’assistència d’aquests, cal que us poseu en contacte directament amb el professor d’instrument per tal d’acordar un horari per poder-vos entregar i comentar les notes. Els alumnes que encara no fan instrument (Sensibilització 1 i 2) tenen com a tutor al seu professor de llenguatge i, per a la recollida de notes, es penjarà una llista al taulell d’anuncis per tal que els pares us hi apunteu per agafar hora per la mateixa setmana o la posterior.

 

Finalment us recordem que, durant aquesta setmana, l’escola està oberta al poble i a tothom que la vulgui visitar. Us hi esperem!

 

Atentament,

Escola Municipal de Música de Calaf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada