divendres, 30 de maig del 2014

AUDICIONS, MATRÍCULES i CALENDARI FINAL DE CURS

AUDICIONS
 
Benvolguts pares i alumnes,

Estem a la recta final del curs i des de l’Escola Municipal de Música estem preparat les últimes audicions d’aquest curs 2014-2015.

Les audicions seran com sempre a les 19:30h a la Sala d’Actes Municipal i obrirem la sala a les 19:15h.

Us recordem que tots els alumnes que hi participin han de portar la samarreta de l’escola per sortir a tocar o a cantar (si la samarreta us anés petita o en voleu adquirir una, a l’escola en tenim de totes les talles), i que estan oberts a tothom qui vulgui assistir-hi, només us demanem que per garantir-ne un bon funcionament, respecteu els horaris tant com us sigui possible.

Podeu consultar el programa a partir del 2 de juny al taulell d’anuncis que hi ha a secretaria o a través d'aquest mateix bloc. de l’escola, on cada vegada que us hi connecteu estarà actualitzat:

Aprofitem l’avinentesa per desitjar-vos un bon final de curs i unes bones vacances d’estiu!
 
 
MATRÍCULES PEL CURS 2014-2015
del 26 de maig al 6 de juny
 

Us informem que hem obert el període de matrícules per al curs 2014-2015. Tots els alumnes que vulgueu continuar el curs vinent, podeu passar per secretaria a renovar la vostra matrícula, el cobrament de l’import es farà la primera setmana de juliol en forma de rebut bancari com les mensualitats. Ens trobareu del 26 de maig al 6 de juny els dilluns, dimecres, dijous i divendres de 16:00h a 21:00h.



Tot seguit, us adjuntem el calendari de final de curs pel que fa als exàmens, audicions, i entrega de notes:
 

CALENDARI FINAL DE CURS
 
 
Del 2 al 5 de juny
 
 
Exàmens de llenguatge musical.
Es respectarà l’horari habitual de classes si no us diem el contrari  amb una nota.
 
Del 9 al 13 de juny
 
Exàmens d’instrument i audicions 
 
Cada alumne s’ha d’apuntar per agafar hora per fer l’examen d’instrument a les llistes que trobaran a partir del 2 de juny al taulell d’anuncis de l’Escola. Els alumnes de l’escola Alta Segarra, com que feu horari intensiu, us agrairíem que agafeu les primeres hores de la tarda per a fer l’examen d’instrument.
Durant aquesta setmana les classes queden suspeses.
Només faran classe els alumnes que no participen ni als exàmens ni a les audicions (és a dir, alguns adults i els grups d’Iniciació 1 -que no fan instrument- i Sensibilització 1 i 2).
 
Del 16 al 20 de juny
Classes normals (divendres 20 de juny últim dia lectiu)
 
Del 23 al 27 de juny
 
 
Setmana d’entrega de notes i tutoria amb el professor d’instrument (cada professor d’instrument us informarà del dia i l’hora). Els alumnes que no fan instrument faran la tutoria i l’entrega de notes amb el professor de llenguatge musical.
 
Del 30 de juny al 4 de juliol
 
 
Confecció d’horaris per al curs 2014-2015 amb els alumnes que s’hagin matriculat.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada