dilluns, 9 de febrer del 2015

PORTES OBERTES i ENTREGA DE NOTES

Tens ganes de veure una classe d'instrument? T'agradaria veure una classe de cant coral o de llenguatge? I una d'orquestra o de conjunt instrumental?
Doncs vine del 16 al 20 de febrer a la semana de portes obertes de l'Escola Municipal de Música de Calaf.
Pot venir tothom que ho desitgi, doncs no cal estar vinculat a l'escola per asistir-hi.




 
Els als alumnes de l'escola de música, recordeu que:

La setmana del 16 al 20 de febrer farem tant l'entrega de notes com la setmana de portes obertes.

Durant aquests diez les famílies podreu entrar a veure totes les classes que el vostre fill/a fa a l’Escola de Música cada setmana. El funcionament per tal d’assistir-hi és molt senzill: només cal que vingueu a l’hora que comença la classe del vostre fill/a.

Cal que tingueu especialment en compte que l’assistència del pare/mare a la classe d’instrument és obligatòria ja que en acabat, el professor, que és el seu tutor, us farà ENTREGA DE LES NOTES. Pel que fa a les classes de llenguatge, cant coral, conjunt instrumental, música de cambra i orquestra, l’assistència és voluntària però igualment aconsellable.
 
Si l'horari de classe d'instrument és incompatible amb l'horari laboral dels pares impedint així l'assistència d'aquests, cal que truqueu a l'Escola (tel. 93 868 10 10) o que us poseu en contacte directament amb el profesor d'instrument per tal d'acordar un horari per poder-vos entregar i comentar les notes. Els alumnes que encara no fan instrument (Sensibilització i Iniciació 1) tenen com a tutor al seu profesor de llenguatge i, per a la recollida de notes es penjarà una llista al taulell d'anuncis per tal que els pares us hi apunteu per agafar hora per la mateixa setmana o la posterior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada