divendres, 16 de maig del 2014

CANTATA "EL PETIT PRÍNCEP"



 
Us informem que enguany, l'escola Municipal de Música amb col·laboració amb l'Escola Alta Segarra estem preparant un gran concert que tindrà lloc al Casal de Calaf el dia 21 de Maig a les 19 hores.

Commemorant el 70è aniversari de la mort de Saint-Exupéry, us oferirem la cantata "El Petit Príncep"

La part coral serà interpretada pels nens i nenes de l'escola Alta Segarra i la part instrumental anirà a càrrec d'alumnes de l'escola de música. Tot plegat reunirà uns 400 infants entre cantaires i músics.

Per tal d’aconseguir una entrada i una sortida el més ordenada possible, el dia del concert els alumnes que toquen a la cantata (conjunt instrumental 2 i orquestra) entraran i sortiran per la porta principal i els mestres se'n faran responsables mentre duri l'actuació. Els alumnes que canten, ni que vinguin a l'escola de música, han d'entrar i sortir per on us hagin comunicat a l'escola Alta Segarra, i els alumnes que canten, vénen a l'escola de música, però van a escoles de fora de Calaf, han d'entrar també per la porta principal com els músics.

Els alumnes, tan els que canten com els que toquen, han de venir vestits amb una samarreta llisa de color ben viu (lila, taronja, vermell, verd, blau, rosa...) i pantalons -o faldilles- texans i han de ser al casal a les 18'30.

Al vestíbul podreu gaudir d'una exposició de dibuix sobre “El petit príncep” que és el resultat d'un concurs dels alumnes de primària de l'escola Alta Segarra. Els treballs guanyadors els veureu projectats durant la cantata.

La decoració de la sala anirà a càrrec dels nens i nenes d'Educació infantil.

Les localitats seran numerades i es vendran anticipadament al preu de 2’50€. Les podreu adquirir des del dia 12 fins el 16 de Maig a la secretaria de l'escola Alta Segarra dins l'horari escolar i a la secretaria de l'escola de música a partir de les 17'30h.

També us comuniquem que farem una prova de so, llum, i col·locació el mateix dia 21 de Maig de 3 a 5 de la tarda al Casal de Calaf. Això pels alumnes de l'escola Alta Segarra no els suposa cap extra, doncs ja vindran amb els professors cap al Casal quan els hagueu deixat a l'escola a les 3. Pels alumnes de fora de Calaf demanem a tothom que faci les combinacions possibles per assistir-hi, doncs serà l'única prova a la sala del concert i val la pena que tothom sàpiga on ha d'anar col·locat etc. Els alumnes que toquen (conjunt instrumental 2 i orquestra) la prova de so és més d'hora, a les 14'30, és importantíssim ja que de la prova dependrà de com es sentin durant el concert.

Les classes de l'escola de música del dia 21 de maig queden totes anul·lades per l'organització del concert, tampoc no anirem a buscar els alumnes petits a l'escola Alta Segarra, serà l'hora que berenaran tranquils per poder arribar al concert el màxim de frescs possibles.

CAL TENIR EN COMPTE QUE L'AFORAMENT ÉS LIMITAT . No espereu l'últim dia per treure les entrades!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada